Державна фінустанова "ПриватБанк" розширила географію надання кредитів на придбання житла під 0%. Тепер військовослужбовці можуть скористатися іпотечним кредитом безвідсотково, завдяки угоді між банком та військовою адміністрацією.

Ця ініціатива реалізується за державною програмою "єОселя". Також інші категорії громадян, такі як ветерани війни та члени їхніх родин, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та родини загиблих ветеранів, отримають можливість скористатися пільговим іпотечним кредитуванням зі зниженою відсотковою ставкою.

ПриватБанк кредит "єОселя" скріншот instagram
ПриватБанк кредит "єОселя" скріншот instagram
ПриватБанк, кредит єОселя скріншот instagram

Пресслужба банку повідомила, що вже видали понад 2,53 тис. кредитів на суму понад 3,5 млрд грн за програмою "єОселя", що становить близько 30% від усіх кредитів за цією програмою.

Кредит. Фото: скрін youtube
Кредит. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"ПриватБанк розширює можливості іпотечного кредитування: військовослужбовці отримають житло під 0%".

Відсоткова ставка буде знижено з 7% до 4% річних для ветеранів війни та членів їхніх родин, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, родин загиблих ветеранів війни, загиблих захисників і захисниць.

Це сприятиме полегшенню умов отримання іпотечного кредиту для цих категорій громадян, зробить житло більш доступним та підтримає їхні соціальні потреби.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua комунальники знайшли "важелі впливу" на боржників: заплатити змусять кожного

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, інноваційний сервіс агророзстрочки для агросектору від Фінансової компанії Activitis за підтримки Програми USAID АГРО

Також, Знай.ua писав про мати кредитний ліміт – лотерея: з рахунків українців крадуть банківські кошти