З новими цінами в супермаркетах особливо не розгуляєшся, особливо, якщо хочеться порадувати себе м'ясними продуктами. Скільки коштує сало, буженина та ковбаски, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Щоб закупитися м'ясними продуктами, доведеться витрусити з гаманця вельми пристойну суму. Сало і ковбаски стали трохи доступнішими, але цінники все ще вражають не на краще.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Середня вартість домашнього сала знизилася з 257,67 до 239 гривень за кілограм. У супермаркетах цінники коливаються у межах 199-279 гривень за кіло в залежності від мережі.
Водночас без змін залишається середній цінник на солоне сало – 242,84 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ціни на буженину

Буженина "Ятрань" продається із середнім цінником у 500,67 гривні за кілограм. Останнім часом продукт подорожчав приблизно на 3 гривні. Буженина "Ятрань" запечена з чорносливом в середньому коштуватиме 537,60 гривні за кіло. Останнім часом ціна товару тримається стабільно.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на ковбаски

Ковбаски "Алан" мисливські напівкопчені у середньому подешевшали з 556,79 до 484,68 гривні за кілограм. Найдоступніший цінник на продукт у мережі Varus – 429,90 гривні за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, весна прийшла, а шашлик вам не по кишені: що з цінами на м'ясо та маринад.

Також наш портал інформував, можна себе побалувати: ціни на сало, житній хліб та яйця вже не так сильно вдарять по гаманцю.

Крім того, ми писали, доведеться гарненько розщедритися: супермаркети засмутили новими цінами на рибу.