Монети номіналом у 1 гривню часто можна знайти у гаманцях українців. Мало хто знає, але деякі такі копійки можуть принести тисячі гривень. Про це свідчать дані спеціалізованого ресурсу "Монети-ягідки".

Українські монети можуть коштувати в тисячі разів дорожче від номіналу, головне, вчасно впізнати цінний екземпляр і не витратити його в магазині. Наприклад, серйозну цінність становлять деякі різновиди 1-гривневих монет.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Наприклад, монета номіналом 1 гривня 1992 року різновиду 1.1ААг може бути продана на аукціонах за нечувані гроші – від 10 до 20 тисяч гривень. Монета відрізняється гладким гуртом без напису.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Гарний прибуток може принести 1 гривня 1995 різновиду 1БАг. Така монета може бути оцінена в 7-9 тисяч гривень, а дізнатися її можна також по гладкому гурту.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

До 5 тисяч гривень можна отримати за 1-гривневу монету 2001 різновиду 1АДг. Грошовий знак також має гладкий гурт, але нерідко таку монету підробляють шахраї, спилюючи написи. Оригінал можна дізнатися за такими параметрами: вага 6,8 г, діаметр 26 мм.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Раніше портал Знай повідомляв, можна зненацька збагатитися: українські 50 копійок оцінюють у 550 доларів, як виглядають.

Також наш портал інформував, ця монета – ваш квиток у безбідне життя: яку копійку можна продати майже за 1300 доларів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, якщо не встигли здати в банк - радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати.