Одним із найпомітніших трендів стала зміна цін на продукти, особливо при сезонному переході від зими до весни.

Серед усієї різноманітності товарів особливу увагу привернула доля коханого багатьма українцями делікатесу – домашнього сала. Наприкінці березня ціна на цей популярний продукт зазнала значного зниження, викликавши справжній ажіотаж серед покупців.

Сало. Фото: скрін youtube
Сало. Фото: скрін youtube

Якщо говорити конкретніше, зацікавила вартість солоного сала, яка протягом березня залишалася стабільною, не зазнавши істотних вагань. Однак ціна на домашнє сало продемонструвала разючий спад, подешевшавши майже на 60 гривень за кілограм!

Це означає, що покупці, які ще на початку місяця мали викладати в середньому 257,67 гривень за кілограм цього смачного продукту, наприкінці березня могли придбати його за 199 гривень. Різниця у 58,67 гривень стала справжнім подарунком для шанувальників українського делікатесу.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Важливо відзначити, що зниження цін на ці улюблені ласощі почалося ще до березня. Упродовж кількох попередніх місяців спостерігалася тенденція до припинення зростання вартості сала. Водночас, ціна на солоне сало залишалася відносно усталеною, утримуючись на рівні 242,84 гривні за кілограм.

Ціни на сало, скріншот: YouTube
Ціни на сало, скріншот: YouTube

Лікарі відзначають, що сало є дуже цінним джерелом життєво необхідних жирів, що зміцнюють клітинні структури та стінки судин. Регулярне вживання сала у розумних кількостях сприяє нормалізації роботи ендокринної, нервової та серцево-судинної систем організму.

Нагадаємо, заощадити гроші та час у супермаркеті: поради, які ви повинні пам'ятати завжди

Як повідомляв "Знай.ua", підняти келих стане дорожче: в Україні готуються збільшити акцизи на алкоголь

Знай.uа писав, ціни попливли вгору: скільки тепер коштують сардини та ікра у великих мережах