"Ощадбанк" звернувся із важливою заявою до всіх клієнтів із простроченими платіжними картками. Відповідне повідомлення опублікували на офіційному сайті фінустанови.

Державний "Ощадбанк" попередив, що ухвалив рішення про продовження терміну дії платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб. Йдеться про пластикові картки, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час", - говориться у повідомленні фінустанови.

У "Ощаді" зазначили, що термін дії карток продовжується до 30 вересня 2024 року. При цьому ті, хто вже замовив перевипуск карти, може з'явитися у відділення у зручний час.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Також клієнтам нагадали, що карти з пролонгованим терміном дії не відрізняються функціоналом і працюють повноцінно. Ними можна розплачуватись у торгових точках, знімати готівку та здійснювати покупки в інтернеті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсійні карти можна буде викинути на смітник? "Ощадбанк" не дав надії власникам.

Також наш портал інформував, заблокував картку без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.