Суми у платіжках деяких українців стануть ще вищими у зв'язку з подорожчанням послуг з управління багатоквартирними будинками. Про це свідчать дані Головного управління статистики у Львівській області.

На Львівщині у лютому збільшилася вартість послуг з управління багатоквартирними будинками. Суми у платіжках мешканців багатоповерхівок збільшаться на 8,5%, якщо порівнюватись із січнем цього ж року.

Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube
Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube

В той самий час, за даними відомства, вартість газу, електроенергії, тепла та інших комунальних послуг у лютому залишалася незмінною.

Варто зазначити, що на черговий тарифний "сюрприз" може чекати львів'ян уже з 1 квітня. В Україні анонсували масштабне підвищення тарифів на воду та каналізацію, серед міст, де планують запровадити нові ціни, значиться і Львів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що тарифи на газ, гарячу воду та тепло для населення переглядати не будуть доти, поки діє мораторій, запроваджений у перший рік повномасштабної війни. За прогнозами Нацбанку, дія мораторію може припинитися вже 2025 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Також наш портал інформував, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.