Програма "Український кешбек", на порозі запуску. Данна програма обіцяє відшкодування за покупки національного виробника, підтримку економіки та заохочувати внутрішній попит.

За словами заступника глави Офісу Президента все йде так як вони запланували, программа вже готова і готова до реалізації. Зараз же вони знаходяться на фінальній стадії узгодження і очікує на остаточне схвалення від Кабінету Міністрів України.

У Зеленського сказали, коли представлять програму українського кешбеку

Реалізація ініціативи також залежить від зеленого світла від міжнародних партнерів країни, що має вирішальне значення для її успішного запуску та подальшого функціонування.

"Людина отримуватиме класичний кешбек за купівлю локального товару. Цифру поки що сказати не можу, але вона дуже гідна" - сказав Шурма.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Заступник голови ВП повідомив, що вони вже придумали спосіб визначати, який товар український, а який ні. Щоб отримати кешбек за покупку, треба буде дотримуватися декількох правил, наприклад, платити карткою, а не готівкою.

Щоб отримати кешбек, купуйте у продавців, які чесно платять податки.

"Хтось може дискутувати про відсоток локалізації. Але будь-який товар на полиці, навіть якщо в Україні його лише запакували або забрендували, це вже 40% від роздрібної ціни. А якщо це сплата податків, то синергія для країни зрозуміла", - зазначив Шурма.

Він додав, що держава заохочуватиме купувати товари зроблені в Україні, але деталі плану ще розробляють.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, кешбек для всіх: українцям хочуть повертати частину грошей від покупок у магазині