Українцям затвердили нові тарифи одразу на дві послуги – водопостачання та водовідведення. Побутовим споживачам платити доведеться майже 73 гривні за куб, а іншим споживачам – майже 99 гривень. Про це повідомляється на facebook-сторінці "Барводоканал".

На Вінниччині у місті Бар затвердили нові розцінки на послуги місцевого водоканалу. Подорожчає як централізоване водопостачання, і каналізація. Нові ціни почнуть діяти вже з 1 квітня 2024 року.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Тарифи для побутових споживачів:

  • за воду доведеться платити по 37,67 гривні за кубометр (з ПДВ);
  • за каналізацію потрібно буде віддавати по 35,22 гривні за кубометр (з ПДВ);
  • загальна вартість послуг становитиме 72,89 гривні за кубометр.

Вода з-під крану. Фото: скрін youtube
Вода з-під крану. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Водночас бюджетним організаціям та іншим споживачам доведеться платити ще більше. Тариф на воду підвищать до 57,73 гривні, а на каналізацію – до 41,03 гривні за кубометр. Усього вартість послуг для цих категорій споживачів становитиме 98,76 гривні за кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, рахунки "космічні", а батареї холодні: як українцям оскаржити надані комунальні послуги.

Також наш портал інформував, без субсидії вам не вижити: масштабне підвищення тарифів може відбутися вже у квітні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, будуть "сюрпризи" у платіжках? Тепловики слідом за водоканалами скаржаться на збиткові тарифи.