Чудові новини для учасників проекту "Армії відновлення"! Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці привернуло увагу до важливого рішення Кабміну.

Наразі за виконання суспільно корисних робіт учасникам проекту надається значне підвищення оплати праці.

"Армія відновлення". Фото кадр "Youtube"
"Армія відновлення". Фото кадр "Youtube"

Згідно з новими стандартами, оплата праці за відпрацьований повний місяць збільшується до 10 650 гривень, а з 1 квітня 2024 року вона ще більше зросте та стане 12 000 гривень.

Це підвищення у півтора рази є не лише заслуженим визнанням зусиль трудящих, а й стимулом для подальшої ефективної роботи.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Важливо сказати, що види суспільно-корисних робіт тепер залежатимуть від потреб конкретного регіону.

Зимові роботи / фото: depositphotos
Зимові роботи / фото: depositphotos

Керівництво областей визначатиме необхідні роботи, а із залученими особами буде укладено терміновий трудовий договір на період виконання завдань.

Фінансування суспільно корисних робіт включає:

  • виплату заробітної плати,
  • сплату соціального страхування,
  • оплату проїзду учасників до місця виконання робіт та назад.

Підвищення зарплати учасників проекту має стимулювати їхнє бажання допомогти у відновленні інфраструкти України, а також забезпечити їх соціальними та економічними потребами.