Багато українців вже на обличчі відчули та побачили, що ціни на овочі "злетіли". Як на українсько-польському кордоні напруга та нестабільність у Чорному морі, всі ці фактори впливають на ціни овочів у Європі.

Овочі з Єгипту та Ізраїлю можуть стати дорожчими через проблеми в Чорному морі. Транспортувати їх в Україну стало набагато складніше через терористичний флот Росії.

овочі, фото з інтернету

У зв'язку з ускладненнями у транспортуванні очікується, що поточного року постачання молодої картоплі з Єгипту та помідорів з Ізраїлю в Україну будуть обмежені, а ціни на них зростуть.

Цього року очікується обмеження постачання молодої картоплі з Єгипту та помідорів з Ізраїлю в Україну через складнощі у транспортуванні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зазвичай ці овочі доставляються морським шляхом, але через те, що пальне подорожчало і з'явилася складність логістики, цього року їх буде менше і вони будуть дорожчими.

овочі
овочі

Також через блокування кордону з Польщею можуть виникнути проблеми з постачанням овочів, що може призвести до подорожчання ранніх овочів для українців.

Експерти попереджають: треба розуміти, що попереду людей чекає обмеження у виборі та зростанні цін на ранні овочі.

Як довго це триватиме, ніхто не може сказати. Залишається тільки стежити за новинами та цінами.

Нагадаємо, Сезон вітамінів починається: морква, печериці та болгарський перець можна купити дешевше

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ціни на продукти не поспішають знижуватися: які товари стали дорожчими

Також, Знай.ua писав про Замочіть так насіння помідорів та отримайте смачний урожай: геніальний лайфхак для садівників