Споживачів із заборгованістю за воду та каналізацію з початку січня інформували про необхідність сплатити борг. Тепер комунальники розпочали відключення. Про це йдеться на сторінці "Полтававодоканал" у соціальній мережі Facebook.

Без води та каналізації залишаться споживачі, які нагромадили заборгованість понад 5 тисяч гривень. Таких на обліку підприємства нараховується декілька тисяч.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

"З січня працівники підприємства інформували споживачів про необхідність сплатити заборгованість. З березня розпочали відключення абонентів у яких заборгованість перевищує 5 000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Боржникам нагадали, що після відключення повернути воду до будинку коштуватиме додаткові гроші. Крім повної виплати боргу, потрібно буде сплатити послуги фахівців водоканалу за відключення, а потім підключення водопостачання та водовідведення.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Платежки за воду. Фото: скрін youtube
Платежки за воду. Фото: скрін youtube

Крім того, споживачам нагадали про нарахування та стягнення пені, штрафів, інфляційних нарахувань у разі несплати чи неповної оплати послуг.

Відключення боржників. Фото: скрін facebook.com/vodokanal.poltava
Відключення боржників. Фото: скрін facebook.com/vodokanal.poltava