"При оплаті через вказані сайти потрібно платити комісійні, а через Приват 24 – комісія 0", – обурено написав клієнт газорозподільної компанії "Нафтогаз". У нього постало питання: у чому сенс бонусів, якщо доводиться платити ще й за зручність оплати?

Давайте розберемося. Знижка 1% надається тим клієнтам, які провадять точну оплату нарахувань за певний період.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Важливо заплатити саме суму нарахувань, а не просто решту до оплати. Це дає право на знижку 1%, але є умови: оплата має бути здійснена до 15 числа поточного місяця.

Сплатити можна через різні платіжні системи: IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ, а також через програму Монобанку. Проте деякі з них стягують комісію за свої послуги.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

І тут виникає дилема для клієнтів. Попри очікування, оплата через ПриватБанк не приносить бажаної знижки 1%. Щоб отримати вигоду, потрібно скористатися іншими платіжними системами, які, до речі, не гарантують відсутність комісій.

Компанія "Нафтогаз" каже, що вона не може впливати на банківські установи чи платіжні системи щодо комісій при оплаті. Таким чином, клієнтам доводиться зважувати зручність оплати та наявність додаткових витрат.

Винятком є ​​оплата через Monobank, де комісія за сплату не знімається.