Українські заправні станції переписали ціни на скраплений газ. Незважаючи на негативні прогнози, вартість палива поки що тішить. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За тиждень із 4 по 11 березня середня вартість зрідженого газу в роздріб знизилася на 0,11 гривні - до 27,90 гривні за літр. Здешевлення відчутним не назвеш, але ціни не зросли і цьому теж можна радіти.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Дані моніторингу показують, що в основному зміни відбулися в мережах середнього та нижчого цінового діапазону. Найбільш відчутно середній цінник на автогаз знизився у мережі VST – на 90 копійок, до 26,90 гривні за літр. Мінімальне здешевлення зафіксували в мережі Marshal – лише на 14 копійок, до 26,60 гривні за літр. Найнижчий цінник на це паливо залишається у мережі "Авантаж 7" - 25,95 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Що із цінами на інше паливо?

Станом на 11 березня бензини А-95 преміум та А-95 у середньому продаються по 54,92 та 51,59 гривні за літр. Останній додав у ціні 5 копійок. Бензин марки А-92 пропонується по 48,51 гривні за літр. Водночас дизельне пальне трохи зросло у ціні і продається в середньому по 51,96 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мережі АЗС можуть підняти ціни в березні: подорожчання "вистрілить" вже цього тижня.

Також наш портал інформував, будуть нові ціни: водіїв попередили про подорожчання палива – до чого готуватися.

Крім того, ми писали, весна принесе нові ціни на заправки: водіїв попередили, як зміниться вартість пального в березні.