До кінця березня для частини українців затвердять нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Кому готуватися до подорожчання, йдеться у сюжеті телеканалу "СК1".

Наприкінці березня у Житомирі підвищать тарифи на проїзд у громадському транспорті. Відповідний проєкт рішення вже підготовлено та буде розглянуто місцевою владою найближчим часом.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

"Якщо говорити про електротранспорт, то транспортна картка зростає на 2 гривні, банківська карта залишається без змін, разовий квиток до 15 гривень. В автобусних маршрутах банківська карта залишається також без змін, зростає транспортна карта, зростає проїзд пільгової категорії", - заявив заступник Житомирського міського голови Олександра Шевчука.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Повідомляється, що збільшиться вартість пільгових карток для школярів та студентів. Наскільки відчутним буде подорожчання наразі невідомо – точну суму планують визначити на найближчому засіданні виконавчого комітету.

Це не поодиноке підвищення тарифів на проїзд. Напередодні розцінки на транспортні послуги підвищили у Чернігові та Чернівцях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям повернуть частину грошей за проїзд у громадському транспорті: кого торкнеться.

Також наш портал інформував, "Обманює щонайменше двічі...": скільки насправді мають платити за проїзд у громадському транспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.