Свіжа новина від "Укрзалізниці" – вони запускають бета-тестування нової функції для максимального комфорту пасажирів. Тепер, завдяки моніторингу квитків з можливістю автовикупу, поїздки Україною стануть ще простіше та зручніше.

Що це означає для нас? Користувачі, авторизовані через "Дія.Підпис", тепер можуть тестувати два режими моніторингу.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Перший – відстеження квитків на поїзди, які вже доступні для продажу, з можливістю вибору конкретних місць.

Другий – моніторинг за напрямками, щоб завжди бути в курсі, коли з'являться нові поїзди між вибраними містами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Якщо ви активуєте моніторинг конкретного поїзда та увімкнете автоматичне придбання квитків, то ваша поїздка відразу стане ще більш безтурботною.

Фото: Укрзалізниця
Фото: Укрзалізниця

Просто введіть дані пасажирів, сплатіть замовлення і якщо місця знайдені – квитки автоматично куплені. У випадку, якщо потрібні квитки не виявляться або ви вирішите скасувати моніторинг, кошти повернуться на картку.

Повідомлення будуть надходити в програмі, так що переконайтеся, що ваш профіль налаштований на їх отримання. І для тих, хто любить завжди бути попереду, функція автовикупу гарантує, що квитки будуть куплені за вас.

Фото: "Укрзалізниця"
Фото: "Укрзалізниця"

Завантажте тестовий додаток для iOS або Android, але пам'ятайте - у режимі тестування знімаються реальні гроші. Не перестарайтеся з моніторингами, якщо ви не плануєте одразу десятки поїздок.

У разі виникнення будь-яких проблем – не соромтеся повідомити про це через "Зворотній зв'язок" у додатку.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що пільговиків стане більше: кому дозволять безкоштовно їздити у громадському транспорті

Вам буде цікаво дізнатися, а лло, ви куди, а валізи? Що робити, якщо ви забули багаж поїздом Укрзалізниці, інструкція