"Нафтогаз" попередив, що починаючи з березня ще 270 тисяч споживачів перейдуть на постачання газу від компанії "Газмережі". У зв'язку із цим зміниться процедура оплати послуг. Про це йдеться у матеріалі "24 Каналу".

Починаючи з 1 березня, національний оператор "Газмережі" почне надавати послуги в Чернівецькій області, Тисменицькому районі Івано-Франківської області, а також Коростишівському районі Житомирської області.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Споживачів попереджають, що тарифікація послуг не зміниться, проте проводити оплату за доставку блакитного палива доведеться за новими реквізитами.

В той самий час домогосподарства, які мають заборгованість за послуги, мають виплатити її за старими реквізитами – попереднього постачальника послуг.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Якщо споживач має переплату попередньому постачальнику, гроші можна повернути. Для цього необхідно подати відповідну заяву до найближчого Центру обслуговування клієнтів "Газмереж" у межах області.

Тарифи на доставку газу в кожному населеному пункті різні. Розцінки залежать від низки факторів, зокрема регіону, кількості споживачів, витрат на функціонування мережі.