Українцям не слабо б'ють по кишенях ціни на продукти та комунальні платежі, а також різні послуги. Чи додадуться до цього удару розцінки на громадський транспорт, розповів заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Смушак.

В Україні прокотилася хвиля підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Наприклад, послуги подорожчали у Чернівцях, а також у Чернігові. Заяву про ціни на транспорт зробили й чиновники в Івано-Франківську.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Так, мешканців міста запевнили, що чинний тариф поки що залишається економічно обґрунтованим. Також перевізники одержують компенсації з міського бюджету. З цього випливає, що нового удару по гаманцях найближчим часом не буде. Ймовірно, нові тарифи запровадять вже після скасування воєнного стану.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Люди не мають грошей. Особливо пенсіонери з тою мізерною пенсією. Людям не вистачає банально на прожиття і підняти зараз їм тариф на транспорт… Я думаю, що до кінця війни не буде ніхто чіпати цей тариф", - заявив чиновник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям повернуть частину грошей за проїзд у громадському транспорті: кого торкнеться.

Також наш портал інформував, "Обманює щонайменше двічі...": скільки насправді мають платити за проїзд у громадському транспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.