Українцям розповіли, як не залишитись без житлової субсидії у 2024 році. Важливе нагадування було опубліковано на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

Фахівці YASNO наголосили, що обов'язковою умовою для регулярного отримання субсидії є своєчасна плата за електроенергію та інші комунальні послуги.

Субсидія. Фото: скрін youtube
Субсидія. Фото: скрін youtube

"Щоб не втратити право на субсидію, жителям слід терміново сплатити рахунки та в подальшому не накопичувати заборгованість. YASNO нагадує: розраховуватися за спожиту електроенергію необхідно щомісяця до 20 числа", - говориться у повідомленні.

Своєчасна оплата комуналки – обов'язок кожного споживача. Українці, які ігноруватимуть платіжки, зокрема за електроенергію, можуть залишитися не лише без світла, а й без субсидії.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

У компанії нагадали, що причиною відмови у допомозі може послужити наявність заборгованості на суму понад 680 гривень більш ніж за три місяці.

"Ігнорування обов’язку оплати може загрожувати не лише припиненням електропостачання, а й позбавленням субсидії", - наголосив гендиректор YASNO Сергій Коваленко.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, що енергетики попередили споживачів про нововведення: боржникам приготуватися.

Також наш портал інформував, сплатили вчасно, а борг з'являється нема звідки: українцям вказали на нюанс, про який часто забувають.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, комусь доведеться заплатити більше, а деякі викладуть на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".