Через величезну кількість звернень від внутрішньо-переміщених людей, які регулярно просять продовжити терміни їх виплат, у деяких органах соціального захисту та ЦНАПах запис на прийом стане можливим лише у квітні.

На засіданні Координаційного штабу з внутрішнього переміщення під головуванням віце-прем'єр-міністра Ірини Верещук обговорили це питання та вирішили підтримати ВПО, внісши нові зміни.

Люди, фото freepik
Люди, фото freepik

Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Наразі на розгляді зміни у постанові Кабінету Міністрів, яка затвердила порядок надання допомоги у проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Виплати / гроші
Виплати / гроші: depositphotos

Розглядається варіант продовження терміну подання заяв до 30 квітня.

Якщо ці зміни будуть ухвалені, ті, хто подасть заяви у квітні, зможуть отримувати виплати з березня.

"На гарячі лінії Мінреінтеграції звертається багато ВПО щодо термінів подання заяв на продовження виплат. Наразі напрацьовуються відповідні зміни до урядової постанови, щоб усі нормально встигли це зробити", – сказала віце-прем'єр.