Військові та їхні сім'ї, а також сім'ї загиблих воїнів мають право на різні пільги та допомогу, у тому числі з оплатою комунальних послуг. Про це нагадав голова Долинської міськради на своїй сторінці у facebook.

Військовослужбовці та їхні сім'ї можуть отримувати різну допомогу як від держави, так і з місцевих бюджетів у населених пунктах, де проживають. Наприклад, у Долинському територіальному товаристві для військових передбачено низку виплат, у тому числі на комунальні послуги.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Наприклад, щорічно надається матеріальна допомога для придбання твердого палива для обігріву житла. Розмір виплати – 4000 гривень. Отримати її можуть члени сімей загиблих учасників АТО/ООС та учасників бойових дій, пов'язаних із військовою агресією РФ проти України, а також сім'ї зниклих безвісти.

Допомога на комуналку. Фото: скрін youtube
Допомога на комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також усім військовослужбовцям компенсується 50% на оплату комунальних послуг. За наявності статусу УБД компенсацію надають із державного бюджету, а за його відсутності – з місцевого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям виплатять допомогу на оплату комунальних послуг: хто отримає 6000 гривень.

Також наш портал інформував, газ буде по 9,50, а вода злетить на 60%: експерт гостро розкритикувала ідею підвищення тарифів.

Крім того, ми писали, мало відключень та позбавлення квартир: ціни на тепло та гарячу воду можуть вийти з-під контролю.