Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за тим, що відбувається у платіжках з комуналки, є дуже важлива інформація щодо тарифів на газ. Громадяни, які платять за ЖКП, помітили дуже дивні зміни.

Деякі українці зауважили, що у квитанціях приходять абсолютно незрозумілі тарифи, практично по 23 гривні. І це в той час, коли у "Нафтогазі" заявляють про 7,96 гривні.

Про це стало відомо завдяки питанням клієнтів "Нафтогазу" у соціальній мережі Facebook.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

Один із клієнтів компанії звернувся з питанням такого плану: "Вкотре прошу пояснити, чи може бути середня ціна за метр кубічний для населення понад 22 грн. Запитань багато, а відповіді жодної. Що це?".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Оформлення документів, скріншот: YouTube
Оформлення документів, скріншот: YouTube

Фахівці компанії "Нафтогаз" надали відповідь: "Ціна на газ для побутових клієнтів складає 7,96 грн за куб. м (з ПДВ). Також ця інформація вказана на нашому сайті https://gas.ua/uk/home/tariffs".

У відповідь українець написав: "Я знаю про офіційну ціну на газ. Не треба включати "дурня". Просто скажіть не вдаючись у відступи як ви так живете з такою брехнею. Чому у вас ціна для мене з квітня 2021 року до квітня 2022 року 22 грн 28 коп. за метр куб. При цьому вистачає совісті вимагати з мене оплати цієї суми через колекторів".

Відповіді "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповіді "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Відповіді "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповіді "Нафтогазу", скріншот: Facebook

У компанії "Нафтогаз" попросили українця детальніше описати проблему в "особистих повідомленнях". Однак у коментарі прийшов ще один клієнт "Нафтогазу", і заявив: "Це, напевно, тариф за розподіл газу, і платять його Оператору газорозподільних мереж області. Я теж платив цю абонплату 22 грн 32 коп./місяць".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Нафтогаз" застеріг від біди з платіжками: що потрібно зробити, щоб уникнути проблем.

Раніше повідомлялося, що українець довів "незаконність" доставки газу: тепер заплатить ще більше.

Також, автогаз, бензин та дизель: ціни розгорнулися на 180 градусів.