Українці можуть доотримати гроші на оплату комунальних послуг. Кому необхідно у тримісячний період звернутися до Пенсійного фонду з заявою, розповіли на офіційному сайті Олександрійської міської ради.

У разі смерті субсидіанта один із членів сім'ї може звернутися до ПФУ, щоб отримати частину призначеної, але не виплаченої субсидії. Відповідну заяву необхідно подати протягом трьох місяців після смерті отримувача допомоги.

Субсидії. Фото: Youtube
Субсидії. Фото: Youtube

Крім того, доотримати за померлого родича можна і пільги у готівковій формі. Для цього також подається відповідна письмова заява.

"У разі смерті пільговика, якому нараховано пільги у грошовій готівковій формі, члени сім’ї померлого, на яких поширювалися пільги, можуть отримати кошти, не виплачені у зв’язку зі смертю пільговика, на підставі письмового звернення одного із членів сім’ї, не пізніше дати закінчення бюджетного періоду", - говориться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Також для отримання недоотриманої субсидії чи пільги необхідно надати копію свідоцтва про смерть одержувача допомоги та реквізити банківського рахунку для зарахування виплати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців позбавляють субсидій через автомобіль: одна умова, на яку не звертають уваги.

Також наш портал інформував, що пенсіонерам назвали наслідки ігнорування ідентифікації: що буде з грошима на картках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям дають шанс на допомогу в оплаті платіжок: три лазівки, при яких призначать виплати.