Комунальники розрахували економічно обґрунтовані тарифи на тепло та гарячу воду для споживачів міста Харкова. Про це йдеться у повідомленні міської ради.

Для мешканців Харкова перерахували тарифи на опалення та гарячу воду. Наголошується, що розцінки підтягнули до "економічно обґрунтованого" рівня.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"КП "Харківські теплові мережі" розрахувало економічно обгрунтовані тарифи для споживачів міста Харкова та звернулося з пропозицією щодо їх розгляду до виконавчого комітету Харківської міської ради", - йдеться у повідомленні.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

При цьому, уточнюється, що нові тарифи для побутових споживачів почнуть діяти не відразу. На даний момент в Україні продовжує діяти мораторій, який забороняє підвищення тарифів на газ, тепло та гарячу воду. До кінця воєнного стану та протягом шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено, діятимуть старі тарифи.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

При цьому в комунальному підприємстві поки що не уточнюють, якими будуть майбутні тарифи для місцевого населення.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, комусь доведеться заплатити більше, а деякі викладуть на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".

Також наш портал інформував, доведеться затягнути паски тугіше: у НБУ дали прогноз, коли піднімуть тарифи на газ, гарячу воду та опалення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.