Пік попиту на горошок, кукурудзу та гриби приходиться на святкові дні. Однак більшість святкувань минули, тому цінники на популярні консерви почали "танути".

Тому сьогодні ми розповімо, де та за скільки можна вигідно купити ці товари. Актуальна вартість кукурудзи та горошку була розміщена на порталі Мінфін, а грибів в сервісі GoToShop.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість кукурудзи

Середня ціна 340 грамів кукурудзи Верес - 54,85 гривні. Найдешевша вартість встановлена в Варусі та Ашані - 53,40 грн. А от найдорожча пропозиція для покупців МегаМаркету, де її продають за майже 58 гривень.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Вартість кукурудзи. Фото: скрін Мінфін
Вартість кукурудзи. Фото: скрін Мінфін

420 грамів цукрової кукурудзи обійдеться українцям дешевше - 34,17 в середньому. При цьому найнижча вартість - 31,90 встановлена в одразу трьох великих супермаркетах: Варусі, Метро та Ашані.

Вартість зеленого горошку

Українцям пропонують 400 та 410 грамів горошку. Різниця в середній вартості невелика. За меншу банку продукту необхідно віддати 55,27 гривні, тоді як більша коштує 42,99 гривні. Найвигідніша пропозиція в Новусі, де вартість склала 42,99 грн.

Вартість зеленого горошку. Фото: скрін Мінфіну
Вартість зеленого горошку. Фото: скрін Мінфіну

Вартість грибів

Вартість 260 грамів шампіньйонів марки Верес коливається від 50,90 грн до 69,10 грн. Найвигіднішу вартість пропонують в Таврії Б, а от найвища ціна встановлена в "Космосі".

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, на цінники боляче дивитись: молоко, сир та вершкове масло стають на вагу золота

Раніше портал Знай інформував, "Зелені" вже по 150 грн за кіло: в Україні різко подорожчали помідори, огірки та картопля

Також наш портал повідомляв, ціни падають, апетит піднімається: супермаркети пропонують смачну вартість бекону, курки та сардельок