Українцям відмовляють у відновленні пенсійних виплат: популярна помилка у "ідентифікації"

Пенсіонерки. Фото: скрін youtube
Пенсіонерки. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що деякі українці, після проходження так званої ідентифікації, деякі пенсіонери отримують відмову. Важливо розуміти, що у таких випадках мають знати українці, щоб не входити до стану відчаю чи паніки. Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців на запитання одного з українців у Facebook. Один із українців звернувся з питанням такого плану: "Чому пенсіонеру МВС, після успішного проходження відеоверифікації до ПФУ, відмовлено у відновленні пенсійних виплат?". Фахівці з ПФУ надали відповідь, і заявили, що фізична ідентифікація за допомогою відеоконференцзв'язку, призначена для пенсіонерів.

Одними "Шахедами" не обійшлося: Іран передав сотні балістичних ракет росії

Балістична ракета, скріншот: YouTube
Балістична ракета, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Окупанти в особі орди так званої Російської Федерації вже отримали сотні балістичних ракет від Ірану. Це та сама країна, яка кілька років уже постачає безпілотники "Шахеди". Журналісти видання пишуть, що частина переданих ракет – із сімейства балістики малої дальності Fateh-110, Zolfaghar. Вони здатні знищувати цілі на відстані від 300 до 700 км. Іранський військовий чиновник, який, як і інші джерела, побажав залишитися неназваним, повідомив, що було принаймні чотири постачання ракет, і найближчими тижнями їх буде ще більше.

Воду відключатимуть щодня: як довго українцям доведеться митися з каструль

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

У свіжому інтерв'ю голова КП "Житомирводоканал" Роман Ілик розповів, чому мешканці багатоповерхових будинків можуть довго не мати води, дав обриси чітких прогнозів відключень, а також присвятив у систему роботи водопостачання. Для тих, хто не розуміє принцип роботи, Роман пояснює , що важливим фактором у забезпеченні водою в житлових будинках є наявність робочого водовідведення та ефективної каналізаційної системи. Ілик каже, що нерідкі випадки, коли жителі самі можуть стати винуватцямивідсутності води в будинку через необережні дії городян.

Дочка Олі Сумської висвітлила свою майже головну роль у російському серіалі

Антоніна Паперна у серіалі "Постукай у мої двері в Москві" / фото: Instagram
Антоніна Паперна у серіалі "Постукай у мої двері в Москві" / фото: Instagram

Дочка української актриси Ольги Сумської, Антоніна Паперна, обрала свій акторський шлях у Росії, незважаючи на повномасштабне вторгнення на її батьківщину. Акторка зіграла одну з ключових роль у серіалі. Нещодавно стало відомо, що загальна тривога та біль за Україну не змогли утримати Антоніну від участі в російському серіалі "Постукай у мої двері в Москві". Паперна зіграла роль колишньої нареченої в адаптації популярного турецького серіалу. У той час, як її рідна країна протистоїть найважчим часам, актриса продовжує своє життя в Росії разом зі своїм чоловіком.

Метро на Троєщину чи відновлення Маріуполя: вартість майже однакова

Мобільний телефон, українці, метро, ​​фото: Знай.ua
Мобільний телефон, українці, метро, ​​фото: Знай.ua

Влада Києва висунула амбітний план з будівництва метро на Троєщині, але голова та засновник Офісу трансформації, Максим Бахматов, вважає, що питання стоїть не лише в грошах, а й у підході до проекту. В ефірі "Ми – Україна" він поділився своєю думкою, заявивши, що класичне метро на Троєщині за виділену суму збудувати просто неможливо. За ці гроші, каже Бахматов, ми можемо відбудувати Маріуполь, коли звільнимо його з окупації.