Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація від Пенсійного фонду України. Справа в тому, що деякі українці не знають, як саме потрібно підраховувати свій загальний страховий стаж. Саме через це питання виникає безліч проблем і не стиковок.

Важливо знати та розуміти, яким чином українці можуть отримати точну інформацію про свій загальний страховий стаж, а також як правильно та ефективно використовувати для цього інструменти, надані Пенсійним фондом України.

Про це вирішили нагадати українцям фахівці із прес-служби Пенсійного фонду України у мережі Facebook.

Оформлення пенсії, фото: Facebook// ПФУ у Донецькій області
Оформлення пенсії, фото: Facebook// ПФУ у Донецькій області

Фахівці з Пенсійного фонду України заявили, що для того, щоб дізнатися про свій загальний страховий стаж, необхідно подати до Пенсійного фонду України скановані копії трудової книжки та інші документи про трудову діяльність для перевірки та оцифрування.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Оформлення пенсії, фото: Facebook// ПФУ у Донецькій області
Оформлення пенсії, фото: Facebook// ПФУ у Донецькій області

Після обробки звернення інформація про загальний страховий стаж відображатиметься в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

Способи авторизації – https://t1p.de/bvx0r. Відеоінструкцію, як завантажити скан-копії трудової книжки через веб-портал, дивіться за посиланням https://t1p.de/fjrs9.

Публикация ПФУ, скриншот: Facebook
Публикация ПФУ, скриншот: Facebook

Нагадаємо, українці без стажу – голодними не будуть: що можна оформити замість повноцінної пенсії.

Раніше повідомлялося, що отримати пенсію стане складніше: вимоги посилюватимуть кілька років поспіль.

Також, не поспішайте радіти: хто у березні не отримає підвищення.