Українцям пояснили, до якої послуги застосовуються соціальні нормативи при призначенні субсидій у разі, якщо будівля одночасно опалюється тепловою та електричною енергією.

Про це йдеться у новому повідомленні на фейсбук-сторінці Пенсійного фонду України.

Скрін, відео YouTube субсидії
Скрін, відео YouTube субсидії

"Якщо для опалення житлового приміщення одночасно використовується теплова енергія та/або природний газ та/або електрична енергія – соціальні нормативи для опалення або теплопостачання приміщення при розрахунку житлової субсидії застосовуються лише на одну комунальну послугу за вибором людини. ", - пояснили там. ПФУ

Однак, як зазначають фахівці, це обмеження не стосується деяких випадків. Тоді субсидія призначається на обидві послуги.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Наприклад, коли в багатоквартирних житлових будинках споживачам, які встановили автономні системи опалення, нараховується плата за послугу з постачання теплової енергії (для опалення місць загального користування, функціонування внутрішньобудинкових систем опалення будівлі тощо).

Нагадаємо, що пільги можуть не продовжити: хтось із українців ризикує залишитися без допомоги.

Раніше ми повідомляли, що мільйони на рахунках, а сидять на субсидіях: скільки українські нардепи отримують за оренду житла.

Також стало відомо, що боржникам обіцяють вирвані роки: тепер методи стануть радикальними.