З початком повномасштабного вторгнення, доходи українців знизилися. Але ціни на продукти та тарифи не стоять на місці. Щоб якось допомогти громадянам в оплаті комуналки, держава виплачує житлові субсидії.

Субсидія - допомога від держави на оплату комунальних послуг. Але через ряд причин, грошову виплату можуть припинити. Про один з таких випадків, пише sud.ua.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Власників автомобілів можуть позбавити житлової субсидії. Однак це стосується не всіх володарів залізних "ластівок. Є конкретні умови, за яких родина залишиться без виплат.

Коли автомобіль в родині може позбавити субсидії

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

1) Якщо рік випуску транспортного засобу менше ніж 15 років. Це правило не стосується мопедів та причепів.

2) у випадку, коли на 1 число місяця з якого починається виплата, в родині зареєстровано понад 1 авто. Це стосується не сім'ї разом, а кожного члена окремо.

Субсидії. Фото: скрін youtube
Субсидії. Фото: скрін youtube

Претендувати на виплату субсидії домогосподарство зможе тоді, коли транспортному засобу буде понад 15 років.

Ще однією причиною для припинення виплати житлової субсидії є борг. Зараз його сума складає 680 гривень. Якщо в родини є борг понад цю суму, який утворився мінімум протягом 3 місяців, то виплачувати гроші Пенсійний фонд не буде.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, пільги можуть не продовжити: хто з українців ризикує залишитись без допомоги

Раніше портал Знай інформував, боржникам обіцяють "вирвані роки": тепер методи стануть радикальними

Також наш портал повідомляв, родина платитиме на 100 гривень більше? Як із квітня українцям перерахують тарифи на воду