Ціни у супермаркетах оновлюються кожного дня. Тому варто знати, де найвигідніше придбати улюблені какао, сік та чай. Про це пише сайт Мінфін.

Какао – досить популярний напій в Україні, який може слугувати і складовою для кулінарних страв.

За даними сервісу GoToShop, какао-порошок Мрія об'ємом 100 грамів у мережі магазинів Фора коштує від 34.99 гривень.

Приготування какао, скріншот з відео
Приготування какао, скріншот з відео

Фозі також пропонує придбати какао такої марки, але трошки дешевше – 34.30 гривень. В Екомаркеті купити пачку какао можна за 35.70 гривень. У Новусі продають найдорожче – за 38.99 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще

Чай

Ціни на чай відрізняються в залежності від сорту та типу напою. Тому тут краще опиратись саме на об’єм та сорт. Наприклад, Чай чорний байковий Lipton Yellow Label ll 100 грамів, в мережі АТБ коштує 110 гривень. У Варусі такий чай можна придбати набагато дорожче – за 159 гривень. Таврія В пропонує придбати чорний чай гранульований такої ж фірми за 81 гривню. Це один з найпопулярніших чаїв, які користуються значним попитом серед покупців.

Ціни на каву та чай, скріншот: YouTube
Ціни на каву та чай, скріншот: YouTube

Вартість соку

У середньому 1 літр яблучного соку коштує 65 гривень. 950 мл мультивітамінного напою – 38,90 гривень. У минулому місяці літр соку вартував трошки менше – 63 гривні, а 950 мл – 36 гривень.

Сік. Скрін Мінфін
Вартість соку. Фото: скрін Мінфін

Так, Ашан пропонує 1 літр яблучного соку придбати за 56,90 гривень, Варус – за 64,90 гривень, а Мегамаркет – аж за 73, 50 гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, від задоволення до шоку: як в Україні змінилася вартість улюблених смаколиків

Раніше наш портал інформував, будемо з котлетами та ковбасками: популярне м'ясо стало доступнішим для гаманців українців

Також портал Знай повідомляв, чи варто запасатися: що буде з цінами на цукор у 2024 році