Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація від компанії "Нафтогаз". Споживачам побутового газу знову нагадали, що можна оплачувати рахунки за допомогою сервісів в інтернеті.

Справа в тому, що українці заявили, що делеко не у всіх є доступом до інтернету, а особливо у людей, які живуть у селах, за сотні кілометрів від Києва.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання одного зі своїх клієнтів у соціальній мережі Facebook.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Одна з українок звернулася з питанням такого плану: "Ви хоч раз виїжджали в села? Ні не під Києвом, а так за сотні кілометрів від нього. У багатьох немає інтернету і навряд чи скоро буде. І ви хоч тисячу сервісів вигадуйте, але вони будуть марними. Тому й чекають паперові квитанції. І ваш прямий обов'язок надати їх вчасно, а не із затримками, тоді і оплата буде кращою. Та про що говорю і кому?".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фахівці компанії "Нафтогаз" вирішили відповісти на дане звернення українки, і заявили, що паперові рахунки вони відправляють "Укрпоштою" після 20-х чисел кожного місяця за минулий період.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також важливо розповісти, що не завжди варто чекати на друковані платіжки, можна оплачувати рахунки через інтернет! У "Нафтогазі" подбали про те, щоб сервіси були зручними та доступними.

Заощаджуйте свій час і користуйтесь діджитал-продуктами компанії:

- особистий кабінет my.gas.ua
- сайт https://gas.ua
- чат-боти:
- Viber https://chats.viber.com/naftogazpostach
- Telegram https://t.me/GASUA_bot

Нагадаємо, у платіжках буде по 3 куби на людину: "Нафтогаз Тепло" терміново звернувся до споживачів.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" запроваджує нові можливості для клієнтів: тепер все буде простіше.

Також, споживачі "Нафтогазу" шоковані: зникла одна важлива функція.