Людям досить часто заважають це робити помилки, про які ми навіть не здогадувалися. Чому б не почати робити це зараз.

Кандидат економічних наук, експерт фінансового планування та бізнес-тренер Віра Фостяк розповіла, які помилки ми робимо, щоб почати відкладати кошти.

Грошовий потік. Фото: Youtube
Грошовий потік. Фото: Youtube

Ваші витрати більші, ніж доходи, або на рівні. Люди починають користуватися кредитами, щоб витрачати гроші на потреби, які набагато більші, ніж можливості.

Ситуація склалася через те, що зараз статистика рівня бідності є досить високою. Деякі люди на сьогоднішній день повністю кредитні борги, а деякі дуже добре заробляють. А ось цієї "золотої середини" у нас поки що зовсім немає серед людей, – каже експерт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Фінансові піраміди, на думку багатьох людей, це може бути добрим і швидким заробітком, через що можуть втрачати значні суми на бульбашки.

Люди не готові вкладати кошти у фінансове мислення та їх зміни. Тому частина населення інколи вкладає гроші у фінансові піраміди.

Ви можете втратити гроші через розмови. Шахраїв не зупиняє нічого, тому вони постійно придумують нові схеми для того, щоб вкрасти ваші гроші. Наприклад, зараз ви можете втратити гроші, навіть відповівши на дзвінок мобільним телефоном.

Шахраї. Фото Freepik
Шахраї. Фото Freepik

Нагадаємо, що продали свою картку - готуйтеся до великих проблем.

Раніше ми повідомляли, що залишитися без грошей ризикує кожен: українець попередив про "сюрпризи" від ПриватБанку.