Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за квитанціями з комуналки, є важлива інформація щодо проблемних оплат за світло.

Справа в тому, що деякі українці надто довго чекають на оплату своїх квитанцій від компанії "Yasno", і не розуміють, що відбувається з їхніми коштами, поки проходить оплата.

Про це стало відомо завдяки публікації відповіді фахівців компанії Yasno на запитання однієї з клієнток у соціальній мережі Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Одна з українок поставила питання такого плану: "У чому проблема з датою зарахування грошей? Якщо людина сплатила, то в неї гроші відразу ж списуються з рахунку або йдуть з кишені, якщо оплата готівкою. Що зміниться для Ясно протягом того часу, коли гроші будуть зараховуватися? Тому що обов'язок про сплату заборгованості вважається виконаною з моменту списання коштів з банківського рахунку або отримання квитанції про оплату в касі банку. У чому сенс займатися базікалогії?".

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Фахівці компанії "Yasno" надали відповідь, і заявили, що термін зарахування коштів залежить від платіжного сервісу та банку, які обрали для оплати клієнти.

"Кошти буде зараховано одразу, якщо ви оплачуватимете послуги через Особистий кабінет на сайті: https://yasno.com.ua/. Датою та часом оплати рахуємо дату та час зарахування коштів. Кейси за відключеннями розглядаємо в індивідуальному порядку. Завжди йдемо назустріч клієнтам, які бажають продовжити користуватися нашими послугами", - розповіли фахівці компанії.

Відповідь "Yasno", скріншот: YouTube
Відповідь "Yasno", скріншот: YouTube

Нагадаємо, не дивуйтеся шаленим платіжкам: у лютому на багатьох українців чекають зміни.

Раніше повідомлялося, "Ще побачимо, хто кого": у мережі вибухнув скандал між жителями та ДТЕК.

Також, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.