Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація щодо дій, коли квитанції раптом відсутні. В українців накопичилося багато питань щодо паперових платіжок.

Справа в тому, що деякі споживачі вже у новому 2024 році ніяк не можуть дочекатися паперових платіжок, і люди не знають, що потрібно робити в такій ситуації.

Відповідь на це питання надали фахівці компанії Yasno, на питання одного з клієнтів у соціально мережі Facebook.

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Одна з українок звернулася із питанням такого плану: "Платежки не прийшли ні за грудень, ні за січень. До вашого оператора вже зверталася, нічого не змінилося. Ви спеціально так робите?"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фахівці компанії Yasno надали відповідь, і заявили, що їм дуже шкода, що не прийшли рахунки за грудень.

Відповідь фахівців "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь фахівців "Yasno", скріншот: Facebook

"За доставку паперових рахунків відповідає компанія-підрядник. Будь ласка, напишіть нам у особисті повідомлення адресу та ПІБ власника вашого житла. Вирішимо це питання з підрядником. Рахунок за січень буде сформовано після завершення розрахункового періоду (орієнтовно 10.02.2024) і тоді ми його відправимо", - відповіли представники компанії Yasno".

Також важливо нагадати той факт, що сформувати електронний рахунок від Yasno вже зараз можна в Особистому кабінеті, натиснувши на головній сторінці Актуальний рахунок: https://my.kyiv.yasno.com.ua/.

Нагадаємо, "Нафтогаз" змінює дані у платіжках: на що слід звернути увагу.

Раніше повідомлялося, що світло в 2024 році може подорожчати двічі - експерт попередив.

Також, цифри у платіжках стануть приємнішими: як українці можуть отримати знижку на газ – всього 2 умови.