Підняти тарифи для вінничан планують у два етапи – у квітні та липні. На засіданні НКРЕКП було розглянуте питання стосовно підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Зокрема підвищення тарифів торкнеться і комунального підприємства "Вінницяводоканал". Інформацію повідомили на сайті регулятора.

Постанова передбачає поетапне підвищення тарифів: з 1 квітня та з 1 липня цього року.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Якщо постанова буде прийнята, то тарифи будуть змінені:

  • Водопостачання для населення з квітня буде становити 18,16 гривні за куб води. З 1 липня стане – 28,48 гривні за куб;
  • Водовідведення для населення буде становити 11.04 гривні з квітня, а з липня стане – 14,92 гривні.

Водопостачання, фото: slovoidilo.ua
Водопостачання, фото: slovoidilo.ua

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

У Вінниці востаннє тарифи на водопостачання та водовідведення підіймались в 2022 році. Наразі населення платить за водопостачання 13,21 куба, а за водовідведення – 8,23.

У Києві також анонсували підвищення тарифу на водовідведення та водопостачання. Тарифи планують підвищити до економічно обумовлених, тому що наразі вони не відповідають дійсності.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що тарифи на комунальні послуги не будуть підійматись до закінчення опалювального сезону.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київтеплоенерго" попередило споживачів: що потрібно встигнути до кінця лютого

Раніше наш портал інформував, щоб розв'язати проблему потрібно знати до кого звертатися: в Yasno розклали все "по поличках"

Також портал Знай повідомляв, вистачить і на комуналку, і на продукти: пенсіонери отримають щедрий бонус до виплат