Мандарини, хурма та лимони – одні з найулюбленіших фруктів серед українців. Проте ціни на них дещо кусючі. Мінфін показав оновлені ціни українцям, та де можна купити улюблений фрукт за найнижчою ціною.

Мандарини за останній місяць зросли у ціні на декілька гривень. У середньому по магазинах за кілограм мандарин українці мають віддати 62 гривні. У минулому місяці ця ціна становила 59 гривень.

Мандарини. скрін Мінфін
Мандарини. скрін Мінфін

Звичайні мандарини супермаркет Ашан пропонує придбати за 59 гривень за кілограм. У Новусі купити ці ж мандарини можна по аналогічній ціні. Таку ж вартість на кілограм мандарин пропонує і Метро. А от у Мегамеркеті виявились найвищі ціни – там за кілограм мандаринів українці мають віддати 71,28 гривні.

Вартість лимонів

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Лимони у ціні знизились майже на 7 гривень, у порівнянні з минулим місяцем. Середня ціна у цьому місяці становить 57,85 за кілограм цитрусових, а у минулому місяці – 64,04 гривні.

Лимони. Скрін Мінфін
Лимони. Скрін Мінфін

Метро пропонує придбати кілограм лимонів за 59,90 гривень. Трошки нижчою ціна є у Варусі та Новусі – там кілограм цитрусів вартує 54,90 гривень. найдорожчою ціна виявилась у Мегамаркеті, де кілограм лимонів продається за 61, 60 гривень.

Вартість хурми

Хурма, звичайно, коштує дорожче вищевказаних фруктів, адже зараз не сезон. У різних супермаркетах її ціна в залежності від виду коливається від 80 до 186 гривень.

Хурма. Фото: Youtube
Хурма. Фото: Youtube

Так, звичайна хурма Рохо у Сільпо коштує 95 гривень за кілограм. Хурма Піраміда в АТБ коштує 85,95 гривень за кілограм.

Така вартість, вказана на сервісі GoToShop.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, будемо з котлетами та ковбасками: популярне м'ясо стало доступнішим для гаманців українців

Раніше наш портал інформував, ранковий заряд бадьорості обійдеться втридорога: скільки українцям коштуватиме кава з вершками

Також портал Знай повідомляв, український сніданок дешевшає: супермаркети показали нові ціни на яйця, гречку та цукор