Національний оператор поштового зв'язку здивував українців несподівано щедрим сюрпризом – до кінця лютого деякі посилки доставлятимуться безкоштовно. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці "Укрпошти" у соціальній мережі facebook.

"Укрпошта" регулярно намагається радувати клієнтів вигідними акціями та спеціальними пропозиціями, які дають змогу непогано заощадити. Цього разу оператор поштового зв'язку оголосив про скасування плати за транспортування окремих товарів.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Починаючи з 5 лютого до кінця місяця українці можуть економити на послугах "Укрпошти". Безкоштовно буде доставляти замовлення з категорії "Дитячий світ" на OLX.ua.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як отримати 100-відсоткову знижку?

Для оформлення безкоштовної доставки вищезазначених товарів українцям потрібно виконати певні умови.

Безкоштовна доставка. Фото: скрін olx.ua
Безкоштовна доставка. Фото: скрін olx.ua

По-перше, при замовленні обрати доставку "Укрпоштою", а після - оплатити покупку карткою Mastercard.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що на компенсацію можете не розраховувати: коли пошта не несе відповідальності за ваші посилки.

Також наш портал інформував, "Отримувач має": в "Укрпошті" підказали клієнтам, що робити, коли з посилок крадуть їжу та одяг.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв супермаркет чи відділення: власник "Нової пошти" задумався над продажем продуктів у чергах.