"ПриватБанк" вніс зміни до правил обміну доларів. Тепер навіть потерті, подряпані або взагалі травмовані грошові одиниці можна обміняти у відділеннях, але за принципом інкасо.

Запропонована модифікація включає стягнення комісії у розмірі 10% суми обміну.

Що це означає? Банк запропонував своїм клієнтам обміняти старі "бакси" за ціною, що дорівнює 10% від суми обміну. Приблизно як інкасо, лише з легким фінансовим поповненням для банку.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

За обмін грошей ПриватБанк візьме свою десяту частину від суми. Наприклад, якщо ви вирішите обміняти 500 доларів, то банку дістанеться 50 доларів.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Додатково, у банківських відділеннях може надаватися послуга перевірки купюр на справжність, якщо їхня легальність викликає сумніви.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

На цей випадок є прайс: 50 копійок за купюру. Мінімальна сума для перевірки обмінних купюр – 100 гривень.

Якщо вам пощастить і у вас є 200 банкнот, то доплата та сама – сто гривень. Починаючи з 201 купюри, за перевірку доведеться заплатити до 50 копійок.

Сума після проведення обміну зараховується на валютну картку клієнта, яка може бути віртуальною.

Раніше ми писали про те, що " Приватбанк" пояснив, як швидко виправити популярну помилку

Крім того, Знай.ua повідомляв, голова Нацбанку Андрій Пишний показав свій стан: найбільша зарплата, величезний маєток і колекція дорогих годинників.

Також наш портал інформував, що українці щодня "розгрібають" $35 мільйонів за кордоном: НБУ б'є на сполох.