Харківський бабак Тимко "спрогнозував", що цьоріч весна прийде в Україну рано. Бабак "побачив" її вже через 6 тижнів.

Про це повідомляє "Суспільне Харків".

Бабак, який мешкає на біостанції в селі Гайдари на Харківщині, не побачив своєї тіні, а це означає що весна в Україну цьогоріч прийде рано.

Бабак Тимко. Фото скріншот Youtube
Бабак Тимко. Фото скріншот Youtube

"Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути лише українською, тож чекаємо через 6 тижнів нашу українську теплу весну", — сказала донька покійного начальника біостанції Віктора Токарського Надія Токарська.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Тимко передбачив ранню весну саме у День бабака, який у світі відзначають 2 лютого.

Цього дня люди намагаються за поведінкою бабаків визначити, якою буде весна та як скоро вона настане.

Бабак Тимко. Фото скріншот Youtube
Бабак Тимко. Фото скріншот Youtube

Тимко спрогнозував не тільки раннє тепло, а й показав, що українцям потрібно для перемоги. Бабак підбіг до іграшки ждуна та наяткнув, що українцям треба бути більш терплячими.

"У свій другий прогноз Тимко показав, що українцям для перемоги потрібен час і витримка. Нам потрібно набратися цих зусиль. Знаю, що всі вже втомилися від цього, однак ми лише з терпінням переможемо", - додала донька покійного начальника біостанції Віктора Токарського Надія Токарська.

А ми нагадуємо, що ціни на газ підуть на зниження: чи радіти українцям

Також ми писали про "Вибухові зміни...": відомий таролог передбачила, коли окупантам стане "жарко" на фронті

Крім того, Знай.ua повідомляв, чому нам так погано взимку? Вчені пояснили, що не так із сезонною депресією і як її подолати