Деяким українцям спишуть борги за централізоване водопостачання та водовідведення. Хто може не платити, розповідає комунальне підприємство "Кременчукводоканал" на своїй facebook-сторінці.

Побутові споживачі, у житлі яких не встановлено лічильники води, можуть подати заяву на перерахунок нарахувань на послуги водоканалу. Йдеться про українців, які тимчасово не проживають удома, але їм продовжує нараховуватись борг за воду.

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

Так, якщо в будинку ніхто не проживає понад 30 календарних днів, то споживачеві можуть списати борг за воду, який було нараховано за період невикористання послуги. Для цього людині потрібно подати до водоканалу заяву та документи, що підтверджують тимчасове не проживання за адресою.

Споживання води. Фото: скрін youtube
Споживання води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Споживачам, які не проживають вдома більше 6 місяців, для реалізації права на несплату вартості послуг у разі їх невикористання слід повторно подати оновлену заяву та документи, що підтверджують. На це дається місяць з закінчення кожного шестимісячного періоду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, за це заплатіть із власної кишені: у водоканалі попередили всіх споживачів.

Також наш портал інформував, плата за розподіл газу нараховуватиметься не: газовики розповіли, як відмовитись від послуги.

Крім того, ми писали, платити доведеться майже на 50% більше: українцям анонсували подорожчання комуналки.