Важливо знати, що в ці зимові прохолодні дні волонтери допомагають українцям, які опинилися у скруті через вторгнення російських окупантів. Відомо, що допомога надається у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. Розповідаємо, як подати заявку, щоб її отримати.

Благодійний фонд "Нове життя" приймає заявки на видачу продуктів та засобів гігієни для переселенців та місцевих жителів у Нікополі.

Соціальна допомога, фото: to4ka.fun
Соціальна допомога, фото: to4ka.fun

Хто може отримати гуманітарну допомогу

Гуманітарні набори можуть отримати сім'ї, дохід у яких не перевищує 3 500 грн. на кожного її члена, якщо протягом 2 місяців вони не отримували іншої допомоги з наступних категорій:

ВПО лише з Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, які отримали довідку після 24 лютого 2022 року у Нікополі;

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

сім'ї, які втратили роботу через війну і можуть підтвердити це документально;

сім'ї з трьома та більше дітьми;

люди з інвалідністю 2 групи.

Соціальна допомога, фото: to4ka.fun
Соціальна допомога, фото: to4ka.fun

Як отримати продукти безкоштовно

Гуманітарні набори видають особисто до рук при пред'явленні оригіналів таких документів: паспорти, ІПН, довідки, що підтверджує статус, довідки про доходи.

Соціальна допомога, фото: Facebook
Соціальна допомога, фото: Facebook

Щоб зареєструватися, потрібно вказати таку інформацію:

- ПІБ,
- номер телефону,
- статус,
- кількість членів сім'ї,
- місце проживання,
- місце постійної реєстрації,
- дані про отримання іншої допомоги,
- щомісячний дохід.

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Як подати заявку на гуманітарну допомогу

Для реєстрації на видачу допомоги потрібно в одному повідомленні написати інформацію, наведену вище в Telegram чат-бот: https://t.me/NBF_NoveZhittya_bot.

Після реєстрації ви отримаєте повідомлення від представників фонду. Якщо у вас виникнуть якісь складнощі, звертайтеся з ПН по ПТ з 9 до 15 години за номером: 050 051 5587. Списки також публікуються в цій Telegram-групі.

Набори заявників, що зареєструвалися, але не прийшли вчасно, переходять іншим. Організатори нагадують, що заповнення заявки не гарантує видачу гуманітарного набору, оскільки все залежить від можливостей фонду та кількості запитів від заявників.

Нагадаємо, на українців чекають серйозні зміни у сфері комунальних платежів.

Раніше повідомлялося, що допомога 4700 гривень на людину: хто з українців отримає виплати.

Також, рецепт "ледачих" чебуреків для тих, кому хочеться смачної "бяки": аж течуть по руках.