Київстар, Lifecell та Vodafone - три оператори, які надають українцям послуги мобільного зв'язку на всій території країни. В компаніях часто оголошують корисну інформацію або дарують приємні та корисні бонуси своїм клієнтам.

Клієнти Lifecell можуть отримати від 40 до 800 гривень на свій рахунок. Про те як це зробити розповіли на офіційній сторінці мобільного оператора.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

"Термінові справи, а гроші на рахунку раптово закінчилися? Спокійно! Скористайтесь послугою “Додаткові гроші”." йдеться в повідомленні

Отримати кошти можна в будь-який час.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як підключити

Щоб отримати на мобільний рахунок додаткові кошти, наберіть *117*1# та натисніть 1. Якщо ви захочете перевірити використану суму, достатньо натиснути таку комбінацію цифр: 111*111#.

Повернути отримані кошти можна при поповненні рахунку. А для того, щоб дізнатися точну суму, яку потрібно сплатити, натисніть 111*111#.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Вартість додаткових грошей

За користування послугою перших два дні платити не потрібно.

Але, починаючи з третього дня, вартість послуги становитиме від 12 гривень - залежно від взятої суми.

В компанії зазначили, що цей спосіб підійде до українців, які не можуть поповнити рахунок зараз, але потребують якихось послуг.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" порадував українців новим "халявним" тарифом: лише 50 гривень на місяць

Раніше портал Знай інформував, тариф послуг лише за 1 гривню: клієнти "Київстару" мають шанс непогано зекономити

Також наш портал повідомляв, відновлення номера до 50 000 гривень: Lifecell шокували розцінками на послуги