Мобільний оператор "Київстар" порадував українців запуском "пільгового" тарифу - платити доведеться лише 50 гривень на місяць. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці компанії.

"Київстар" регулярно радує абонентів приємними бонусами та знижками, які дають можливість пристойно заощадити. На цей раз компанія заявила про запуск пільгового тарифу для "Домашнього інтернету" - "Безлім LOVE UA".

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Цей акційний тариф доступний українцям, які вперше підключать "Домашній Інтернет" від "Київстар". Розмір абонплати становитиме лише 50 гривень на місяць при безлімітному трафіку та швидкості 100 Мбіт/сек.

Домашній роутер, скріншот: YouTube
Домашній роутер, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Втім, пільгові умови діятимуть лише протягом 6 місяців після підключення, а далі вартість тарифу становитиме – 100 гривень.

"Щоб активувати тариф, на вашому рахунку має бути 100 грн. Це — стартовий платіж. З нього буде вирахувана щомісячна плата. На перші 6 місяців щомісячна плата за інтернет — 50 грн (місяць підключення + 5 місяців). Далі — стандартна плата 100 грн", - проінформували в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Lifecell підготували щедрий сюрприз для українців: як отримати послуги за 1 копійку.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, ми писали, сюрприз для абонентів: "Київстар" скасовує підвищення вартості деяких тарифних планів.