Українці мають пройти важливу процедуру до кінця січня, щоби отримати правильні нарахування за холодну воду. Відповідне нагадування з'явилося на офіційній facebook-сторінці "Полтававодоканалу".

Побутові споживачі зобов'язані щомісяця передавати показники лічильників, зокрема води. У разі невчасної передачі інформації є ризик отримати платіжку з неправильними нарахуваннями.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Просимо Вас передавати показники лічильників вчасно з 25-го по останній робочий день місяця, тому що у перший робочий день наступного місяця наша Служба обліку та реалізації бере до уваги ці показники, аби здійснити коректне нарахування за послуги, які ви використали за минулий місяць!", - йдеться у повідомленні.

Лічильник води / фото: скріншот Youtube
Лічильник води / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Якщо постачальник послуг не отримує своєчасно від споживача показники лічильника, то формує рахунок на оплату середнього споживання домогосподарства за попередні періоди. Як результат суми у платіжках можуть бути вищими, ніж повинні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "показники неадекватні": у "Yasno" відповіли, як позбутися проблемних платіжок.

Також наш портал інформував, "космічні" суми за комуналку: що робити українцям, які не згодні з цифрами у платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Коли капає зарплата, бачу сльози на очах": експерт зізнався, яка категорія українців страждає, поки влада говорить про протилежне.