ПриватБанк виплатить на карти клієнтів до 10 тисяч гривень за умови виконання певних "завдань". Хто і як може отримати грошовий бонус, йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісів, а також радує клієнтів різними акціями. Цього разу українці можуть отримати грошовий бонус у вигляді кешбеку, але попередньо потрібно встигнути виконати певні умови акції.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Загалом ПриватБанк приготував три призові категорії – деякі клієнти отримають 100 гривень кешбеку, інші – 1000 гривень, а головний приз – 10 000 гривень.

Як стати претендентом на виплату:

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  • зареєструватися в акції банку за цим посиланням;
  • отримати переказ Ria на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 1 000 гривень (в еквіваленті);
  • сплатіть покупки карткою Mastercard від ПриватБанку на суму від 100 гривень (в еквіваленті).

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Серед усіх, хто виконає умови, випадково буде визначено переможців, які отримають акційний кешбек. Скористатися шансом на отримання грошового бонусу можна до кінця акції – 31 січня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти із цієї кризи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.