Українці відправляють "Новою поштою" різноманітні товари, особисті речі та навіть продукти харчування.

Деякі з них можуть бути їх крихких матеріалів - скла, каменю і таке інше. Щоб посилка дійшла до одержувача цілістю та безпекою, потрібно дотримуватися певних правил.

Нова пошта, фото nashkiev
Нова пошта, фото nashkiev

Поштовий оператор у відповідь на звернення клієнта нагадав, що при відправленні дуже важливо вказати, що це тендітна річ, щоб при перевезенні її належним чином оберігали.

"Скажіть, будь ласка: як виправити опис товару. Під час відправлення я вказала, що скло, але коли вдома подивилася чек, там просто написано, що товари для дому. Очевидно, оператор не почула і просто написала. Тепер переживаю, щоб не розбили”, - написав клієнт оператору.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нова пошта, скріншот із відео
Нова пошта, скріншот із відео

У компанії зазначили, що навіть якщо в описі товару під час відправлення не вказується, що він крихкий, про це потрібно обов'язково сказати оператору у відділенні. Тоді працівники зможуть правильно його запакувати і поставити відповідне маркування на коробку - наклейку "Крихке".

Це убезпечить вашу посилку від пошкоджень. Також варто простежити за тим, щоб у відділенні усі ваші прохання виконали.

"Радимо при отриманні оглянути посилку разом із працівником, щоб у разі чого задокументувати її стан", - додали в "Новій пошті".

Нова поште. Фотo: Youtube
Нова поште. Фотo: Youtube

Нагадаємо, що копи накрили поштамати "Нової пошти" після того, як українка намагалася надіслати 600 грам заборони.

Раніше ми повідомляли, що "Нової пошти" більше не буде, що сталося.