У популярних українських супермаркетах змінилися ціни на каву, а також добавки до неї – молоко та вершки. Скільки українцям коштуватиме набір для ідеального ранку, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Кава - не просто напій, а справжній ранковий ритуал, без якого багато людей не уявляють свого життя. Втім, забезпечити себе такою радістю стало дуже дорого.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Ціни на каву

Середній цінник на кави "Nescafe Gold" досяг позначки 374,52 гривні за 210 грамів. Якщо порівнювати з попереднім місяцем, то продукт трохи втратив у ціні - всього 0,75 гривні. Вартість напою в супермаркетах варіюється від 359,90 до 384,37 гривні в залежності від торговельної мережі.

Ціни на каву. Фото: скрін Мінфін
Ціни на каву. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ціни на молоко та вершки

Молоко "Простонаше 1%" обійдеться на кілька копійок дешевше – у середньому 41,79 гривні за 900 мл. Середній цінник на молоко "Яготинське" 2,6% піднявся з 40,61 до 42,05 гривні за 900 мл.

Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін
Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін

Вершки до кави в середньому коштуватимуть 26,38 гривні за 200 мл. Продукт практично не змінився у вартості, якщо порівнювати із минулим місяцем.

Ціни на вершки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на вершки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, макарони, соняшникова олія та цукор: нові ціни боляче вдарять по гаманцях українців.

Також наш портал інформував, ціни на сметану, олію та твердий сир у великих супермаркетах: де купувати, щоб заощадити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, банани, цитрусові та риба стануть на вагу золота: українцям розповіли, що буде з цінами на продукти у 2024 році.