На своїй фейсбук-сторінці співвласник групи компаній Nova Володимир Поперешнюк поставив клієнтам питання: чи варто його компанії ввести у відділеннях "Нової пошти" продаж товарів та послуг, крім основного - доставки посилок.

У поточному році вони мають багато планів щодо того, куди рухатися далі, щоб їхня компанія ставала тільки більшою і успішнішою. Наприклад, продавати будь-які товари у відділеннях, як це робить "Укрпошта".

Нова пошта. Фото Знай.ua
Нова пошта. Фото Знай.ua

"Чи варто нам продавати що-небудь у відділеннях, крім послуг з доставки посилок? І що це має бути? - запитує бізнесмен у клієнтів.

Як виявилося, українці, у коментарях, проти таких нововведень. Вони наводять приклад тієї ж "Укрпошти" та заправних станцій, де таке рішення призвело лише до затягування черг. Клієнти "НП" не хочуть, щоб поштовий оператор перетворювався на супермаркет. Володимир Поперешнюк від себе додав, що ніколи не піде на крок, який збільшить черги у відділеннях.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Хоча деякі користувачі зізналися, що були б не проти, якби на місці можна було купити якісь книги або якби існувала можливість красиво загорнути посилку в подарункову упаковку.

"Нова пошта", фото: Знай.ua
"Нова пошта", фото: Знай.ua

У коментарях з'явився український виробник арахісової пасти ТОМ, який захотів, щоби його продукція продавалася у відділеннях.

Нагадаємо, копи накрили поштамат "Нової пошти" після того, як українка намагалася надіслати 600 грам заборонки

Як повідомляв "Знай.uа", надіслати посилку в будь-яку точку світу тепер можна в "Сільпо": як же це зробити

Знай.uа писав, "Нової пошти" більше не буде, що сталося