ПриватБанк виплатить по 1500 гривень кешбеку деяким українцям. Хто може отримати кошти на свій рахунок, пояснили на офіційному сайті фінустанови.

Українці, які оформлять карти "єВідновлення" через ПриватБанк можуть розраховувати на додатковий бонус у вигляді акційного кешбеку. Максимальний розмір бонусу – 1500 гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"15% кешбеку (максимум 1 500 гривень на одного клієнта).
Кешбек нараховується тільки за витрати протягом 12 місяців після отримання виплати на картку єВідновлення від ПриватБанку", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Як отримати кешбек:

  • зареєструватись в акції, попередньо відкривши картку для отримання компенсації за житло;
  • подати заяву на виплату компенсації за пошкоджене майно у додатку "Дія";
  • після отримання виплати витрачати гроші.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У ПриватБанку попередили, що із суми кешбеку автоматично сплачуватимуться податки від імені клієнта. Це може вплинути на право отримання деяких видів допомоги від держави, наприклад, житлової субсидії.

Українці можуть взяти участь у даній акції до 30 червня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти з цієї кризи.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.