Програма платформи "Естонської ради у правах біженців" із підготовки худоби до зимівлі 2023-2024 рр, відкрилась у трьох областях України. Це Запорізька, Миколаївська та Харківська області.

Програма направлена на відновлення та підтримку постраждалих домогосподарств у сільській місцевості. Про це пише видання "На пенсії".

Гроші / фото
Гроші / фото: depositphotos

Допомога призначена для вразливих домогосподарств, які мають пошкодження, або постраждали внаслідок російської агресії.

Заявник повинен представити відомості, які перевірять на платформі протягом двох тижнів. Можливо знадобиться надати додаткові дані для уточнення. Якщо заявка буде схвалена, то з домогосподарством укладається договір, а сума буде перерахована на банківську картку заявника. На підготовку до зимівлі максимально можуть виділити 29600 гривень.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Компенсація виплат розрахована на такі втрати:

  • На відновлення пошкоджених приміщень для худоби – до 14800 гривень;

  • На закупівлю годівлі для тварин – до 14800 гривень;

  • На необхідні ветеринарні витрати – до 5180 гривень.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Щоб отримати допомогу варто пройти реєстрацію на офіційному сайті організації. Заявки приймаються до 29 лютого 2024 року. Якщо з заповненням заявки виникають складнощі, можна звернутись до представників платформи, номери яких вказані на сайті. Про ухвалення заявки вам повідомлять за телефоном, або прийде відповідне повідомлення.

Нагадаємо портал Знай інформував, більше 20 тис гривень компенсації: хто з українців може отримати такі виплати

Раніше на порталі Знай повідомлялося, від 5500 до 8000 гривень: українки можуть отримати фіндопомогу за новою програмою підтримки

Також, наш портал інформував, нові правила доведуть до відчаю: хто більше не отримає ні копійки