Клієнт ПриватБанку виявив "не маленькі" платежі на своєму рахунку, зроблені в іншій країні, хоч сам перебував на території України. Стурбований цим клієнт звернувся до банку, написавши скаргу, як могли бути здійснені ці транзакції, враховуючи його місцезнаходження.

Так, у коментарах до ПриватБанку він розповів, що з його картки відбулися кілька списань на суму 15 000 гривень, у ресторанах, барах та інших закладах.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Він здивований і незадоволений, адже він продовжує платити відсотки за ці шахрайські витрати.

"Поки що банк і поліція розглядають справу, якщо дійсно розглядають — може пройти не один рік і весь цей час нараховуватимуться відсотки?", — запитує він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Оператор банку пояснив клієнту, що несанкціоновані транзакції могли статися через витік інформації шахраям і підтвердив, що банк надає можливість оскарження таких угод відповідно до правил платіжної системи.

Він також сказав клієнту, що банк вживає заходів для захисту коштів клієнтів від шахрайства і наголосив, що у разі підтвердження несанкціонованих транзакцій банк може переглянути нараховані за весь цей час відсотки.

Нагадаємо, ПриватБанк може обмежити українцям операції з карт: кому турбуватися

Раніше ми писали про те, що податківці контролюватимуть банківські картки: що відомо

Також наш портал повідомляв, забув пароль і не працює зв'язок: як зайти до особистого кабінету ПриватБанку